Klantenbeoordelingen

 • Zeer mooi resultaat; verrassend!

  Nu tweede bestelling geplaatst na eerste, zéér positieve ervaring! Heb alle stoepen en onderzijde van de gevels rondom mijn bedrijfspand (uitvaartcentrum) weer helemaal als nieuw gekregen; heb weer een representatieve entree terug. Top! Mijn collega's zijn fervent spuiters van gif, azijn, chloor en andere ellende en waren zéér sceptisch. Het heeft alle verwachtingen overtreft. Ik heb het aangeraden bij 2 hoveniers uit mijn netwerk, die ook hebben besteld nadat ik mijn voor-en-na foto's heb laten zien. Het parkeerterrein en de terrassen thuis zijn nu aan de beurt.
  10-4-2023
 • Wat een geweldig product!

  Op zoek gegaan naar een milieuvriendelijke en tegelvriendelijke oplossing voor onze glibberige groene tegels in schaduwtuin. 1 op 1 mengverhouding toegepast, de volgende dag ging het flink regenen dus ik was bang dat ik het verspild had maar alle aanslag is weg!! Als het nou ook nog eens lang wegblijft ben ik helemaal blij. Ga dit iedereen aanraden.
  7-2-2022
 • Doeltreffend én diervriendelijk

  Het product werkt doeltreffend en heeft geen negatieve invloed (tot nog toe, 1 maal gebruikt) op onze honden en biodiversiteit (veel vogels, bijen, insecten algemeen) in onze tuin. Top product dat ik met een gerust hart kan gebruiken zonder dat het schadelijk is voor de tuin (de natuur). Geen azijn, chloor en andere verstorende producten meer nodig. Met huidige milieu omstandigheden gebruik ik dit twee keer per jaar. Ik gebruik wel geen verstuiver maar een gieter. Dit gaat sneller en mengt ook handiger. Niet meer schrobben, alleen wandelen en gieten.
  31-12-2021
 • goed product

  Snelle levering, Product werkt zoals beloofd. Leverancier goed berijkbaar voor vragen
  10-12-2021
 • Nieuwe klanten beoordelingen !

  Beste klanten en geinteresseerden in Exterior Solution, Vanaf begin2021 staan onze beoordelingen o Trustilot. U vindt de link boven aan deze bladzijde. Met vriendelijke groet, Team Ecozyme Nederland
  15-10-2021
 • Ecozyme bedankt.

  Dank voor degoede service en duidelijke uitleg door mij terug te bellen. Exterior Solution is een echte aanrader en vervanger voor alle chemishe producten. Wij zijn heel content met uw product en service, een compliment waard voor uw firma.
  3-2-2021
 • Top Top Service voor top top "spul".

  Na goede instructie voor de drukspuit betontegels behandeld. Mos en groene aanslag. Het duurt een paar dagen, maar dan worden ze steeds schoner elke dag, nl. ook de vervuiling van verkeer. Ga nu mijn oprit van honderd vierkante meter behandelen i.v.m. zwarte vervuiling. Heb er alle vertrouwen in.
  16-6-2020
 • Eerst zien dan geloven!

  Op basis van de goede beoordelingen besteld, maar toch sceptisch wat het resultaat bij ons zou zijn. Nou..... heel erg goed dus!!! Binnen paar dagen ALLE groene aanslag verdwenen! Daarnaast ook nog eens bijzonder klantvriendelijk. Complimenten!!
  10-4-2020
 • Goede service

  Heel erg bedankt voor de goede service . Netjes afgehandeld.
  28-3-2020
 • Diervriendelijkheid

  Ik heb een vraag: Door de reviews ben ik wel overtuigd dat het een goed werkend product is, maar over diervriendelijkheid lees ik niets. Ik heb een kat rondlopen en er komen veel vogels en andere beestjes in mij tuin. Graag verheldering hierover.
  14-3-2020
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
1+ =