Klantenbeoordelingen

 • Meer dan tevreden.

  Heb jullie product deze winter gebruikt en ik sta er echt van te kijken hoe hoed het werkt. Ik.kan dit eenieder aanraden
  5-3-2018
 • Nog schoon

  Vorig voorjaar hebben wij dit product via jullie webshop besteld. En nu na een winter zijn we nog steeds blij met ons mooie schoone terras, de klinkers liggen er nog steeds mooi schoon bij. Jammer dat we hier geen foto's kunnen bijvoegen. Een echte aanrader jullie product!
  4-3-2018
 • Super advies

  Na door een vriend van me op dit product te zijn gekommen en van hem een lieter mee naar Texel te hebben genomen en getest, onder de indruk van dit middel. Service en advies van leverancier zijn van hoog niveau door levering aan de deur. Altijd advies en je kan alle vragen kwijt bij levering. Ik dank mijn vriend voor dit product en zal als de temperaturen omhoog gaan zeker bestellen Roel.
  2-3-2018
 • Heel tevreden

  Vorig jaar voor het eerst dit product gebruikt en onze bankarai vlonders zijn nog immer mooi schoon en vooral niet glad. Kan het een ieder aanraden.
  24-1-2018
 • Top spul

  Heb afgelopen jaren diverse middeltjes gebruikt. Echt veel. Niets werkte naar behoren. Via Google op deze site terecht gekomen.1 liter als proef gekocht. Snel geleverd gekregen. Omdat ik sceptisch was, niet gaan verdunnen maar op 2 terrastegels puur spul gespoten. Nu een dag later, tegels zien er als nieuw uit. Binnenkort met verdunnen eens proberen. Jammer dat je geen foto's kan uploaden, maar t werkt echt goed dit spul. Dikke ja voor mij en zal t iedereen aanbevelen.
  14-1-2018
 • Advies bij levering

  Dit maak je niet veel meer mee dat een webshop zelf de levering voorziet. Wij vonden dit zeer prettig en het extra persoonlijk advies was zeer welkom. Dank jullie wel.
  12-1-2018
 • Werkt echt!

  Na vele middelen te hebben geprobeerd hebben we Exterior Solution op aanraden van kennissen geprobeerd. Het werkte echt wat op zich al fijn is, maar nu na 8 maanden komt het groene op onze vlonder nog steeds niet terug.
  10-1-2018
 • alles biologisch en makkelijk schoon.

  Na bij de levering alle duidelijke uitleg tot ons genomen te hebben alles netjes ingespoten met een drukspuit en een verhouding van1 op 2, was na 2 dagen alle aanslag en gladde aanslag bruin. Na een beetje water en zachte borstel is alles weer als nieuw en niet meer glad. En mijn vrouw is ook gelukkig omdat de hogedruk, met alle vuil van dien, niet nodig was. Super tevreden!
  9-11-2017
 • Service

  Super geholpen nadat ik er de eerste keer niet uit kwam en het resultaat niet was wat ik wenste. Nu alle terrassen mos vrij. Nogmaals dank voor uw service
  22-6-2017
 • Bankarai terras

  Na veel te hebben geprobeerd en niets dat echt werkte vorig jaar exterieur solution geprobeerd. Na gedegen uitleg alles goed ingespoten en nog steeds tevreden over perfecte resultaat na nabehandeling van 1 op 5 dit voorjaar. Echt een top product!
  22-6-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
12+ =