Klantenbeoordelingen

 • Top spul

  Heb afgelopen jaren diverse middeltjes gebruikt. Echt veel. Niets werkte naar behoren. Via Google op deze site terecht gekomen.1 liter als proef gekocht. Snel geleverd gekregen. Omdat ik sceptisch was, niet gaan verdunnen maar op 2 terrastegels puur spul gespoten. Nu een dag later, tegels zien er als nieuw uit. Binnenkort met verdunnen eens proberen. Jammer dat je geen foto's kan uploaden, maar t werkt echt goed dit spul. Dikke ja voor mij en zal t iedereen aanbevelen.
  14-1-2018
 • Advies bij levering

  Dit maak je niet veel meer mee dat een webshop zelf de levering voorziet. Wij vonden dit zeer prettig en het extra persoonlijk advies was zeer welkom. Dank jullie wel.
  12-1-2018
 • Werkt echt!

  Na vele middelen te hebben geprobeerd hebben we Exterior Solution op aanraden van kennissen geprobeerd. Het werkte echt wat op zich al fijn is, maar nu na 8 maanden komt het groene op onze vlonder nog steeds niet terug.
  10-1-2018
 • alles biologisch en makkelijk schoon.

  Na bij de levering alle duidelijke uitleg tot ons genomen te hebben alles netjes ingespoten met een drukspuit en een verhouding van1 op 2, was na 2 dagen alle aanslag en gladde aanslag bruin. Na een beetje water en zachte borstel is alles weer als nieuw en niet meer glad. En mijn vrouw is ook gelukkig omdat de hogedruk, met alle vuil van dien, niet nodig was. Super tevreden!
  9-11-2017
 • Service

  Super geholpen nadat ik er de eerste keer niet uit kwam en het resultaat niet was wat ik wenste. Nu alle terrassen mos vrij. Nogmaals dank voor uw service
  22-6-2017
 • Bankarai terras

  Na veel te hebben geprobeerd en niets dat echt werkte vorig jaar exterieur solution geprobeerd. Na gedegen uitleg alles goed ingespoten en nog steeds tevreden over perfecte resultaat na nabehandeling van 1 op 5 dit voorjaar. Echt een top product!
  22-6-2017
 • Tegels mooi schoon

  Onze tegels hadden een lelijke groene aanslag, bij het opbrengen van Exterior Solutions duurde het een tijdje voor er een reactie zichtbaar was. Inmiddels zijn de tegels mooi schoon en is er geen nieuwe groene aanslag meer teruggekomen.
  22-5-2017
 • Straatje en stukje van de schutting

  Het product heeft goed gewerkt, ik heb het puur en 1 op 1 verdund gebruikt, met een geweldig resultaat zonder te boenen. Er moet nog veel worden gedaan dus heb ik een nieuwe bestelling gedaan. Ook heb ik het aanbevolen bij mijn beide zonen, zij gebruiken het ook.
  9-5-2017
 • houten terras

  Na een vroege levering hebben wij ons terras gelijk ingespoten, op advies 1 op 1 verdund, en na twee dagen was al het groen/ gladde mooi grijs en weg. Na een lichte borstel beurd ziet ons terras er als nieuw uit. Mooi biologisch product dat ons ook veel werk uit de handen heeft genomen.
  2-5-2017
 • Veel te gadde vlonder.

  Na jaren met een borstel en hoge druk in de weer geweest op aanraden van een vriend dit product gebruikt. Hij had nog over van een bestelling en ik moet zeggen de eerste dag dacht ik gaat dit wel werken maar na twee dagen was alle groen aanslag weg. kan dit eenieder aanraden te gebruiken!
  25-4-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
1+ =