Klantenbeoordelingen

 • Service

  Super geholpen nadat ik er de eerste keer niet uit kwam en het resultaat niet was wat ik wenste. Nu alle terrassen mos vrij. Nogmaals dank voor uw service
  22-6-2017
 • Bankarai terras

  Na veel te hebben geprobeerd en niets dat echt werkte vorig jaar exterieur solution geprobeerd. Na gedegen uitleg alles goed ingespoten en nog steeds tevreden over perfecte resultaat na nabehandeling van 1 op 5 dit voorjaar. Echt een top product!
  22-6-2017
 • Tegels mooi schoon

  Onze tegels hadden een lelijke groene aanslag, bij het opbrengen van Exterior Solutions duurde het een tijdje voor er een reactie zichtbaar was. Inmiddels zijn de tegels mooi schoon en is er geen nieuwe groene aanslag meer teruggekomen.
  22-5-2017
 • Straatje en stukje van de schutting

  Het product heeft goed gewerkt, ik heb het puur en 1 op 1 verdund gebruikt, met een geweldig resultaat zonder te boenen. Er moet nog veel worden gedaan dus heb ik een nieuwe bestelling gedaan. Ook heb ik het aanbevolen bij mijn beide zonen, zij gebruiken het ook.
  9-5-2017
 • houten terras

  Na een vroege levering hebben wij ons terras gelijk ingespoten, op advies 1 op 1 verdund, en na twee dagen was al het groen/ gladde mooi grijs en weg. Na een lichte borstel beurd ziet ons terras er als nieuw uit. Mooi biologisch product dat ons ook veel werk uit de handen heeft genomen.
  2-5-2017
 • Veel te gadde vlonder.

  Na jaren met een borstel en hoge druk in de weer geweest op aanraden van een vriend dit product gebruikt. Hij had nog over van een bestelling en ik moet zeggen de eerste dag dacht ik gaat dit wel werken maar na twee dagen was alle groen aanslag weg. kan dit eenieder aanraden te gebruiken!
  25-4-2017
 • Easy cleaning!

  De werking en het gemak van dit biologisch product is bovenverwachting goed. Mijn terrassen zijn na inspiuiten verandert van spiegel glad naar mooi schoon en absoluut niet meer glad en mooi dchoon. Hen nadien op advies van leverancier alles met beetje water en harde veger schoongeveegd en dode resten van alg en mos verwijdert en alles is perfect schoon. Dikke aanrader!
  24-4-2017
 • exterior solution

  Na gebruik van dit product waren we eerst vrij terughoudend daar we op onze houten schutting eerst niet veel zagen. Maar na een paar dagen werd alle groene aanslag lichter en verdween door de regen als vanzelf. Op straatwerk en klinkers zagen we een veel sneller resultaat en daar waren we verbluft over, daar we dat normaal met een karcher doen wat veel vuil geeft en ook nog eens tot verzakking heeft geleid omdat het zand tussen de stenen verdween Wij zijn zeer tevreden met dit product en raden het eenieder van harte aan!
  19-4-2017
 • groene tegels

  na het inspuiten van de tegels/klinkers in de tuin, verdwijnt de groene aanslag als sneeuw voor de zon. Exterior Solutions doet wat t belooft
  13-4-2017
 • bestrating weer schoon zonder hoge druk

  na jarenlang mijn bestrating van het terras schoon moeten maken met een hoge druk spuit, heb ik het dit jaar met exterior solutions geprobeerd, en het resultaat is verbluffend. Het spul werkt echt erg goed, de bestrating is weer schoon en netjes
  6-4-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *