Klantenbeoordelingen

 • Top spul!!

  In een keer alles weg, eigenlijk binnen 1 dag. Nu opnieuw een bestelling voor in het najaar in te spuiten, een soort van ter voorkoming van , tijdens een natte winter met weinig zon. Top product en een goede service, qua uitleg en gebruik.
  23-8-2019
 • Super tevreden

  We hadden nooit gedacht dat een biologisch middel zo goed zou werken. Nu een jaar na behandeling noog steeds geen mos en algvorming op onze terassen. Echt chapeau Ecozyme.
  7-5-2019
 • Service

  Dank u voor uw snelle service bij onze vragen en ons probleem na aankoop van uw biologisch schoonmaak product.
  29-4-2019
 • Grondig en langdurig schoon

  Vorig jaar natuurstenen terras behandeld en het is nog steeds mooi schoon. Service is geweldig. Komen persoonlijk kijken als je een vraag hebt. Ik had ook een 5l drukspuit besteld, maar deze ging vorige week (na 1 jaar) kapot. Dit gemeld en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe toegestuurd!
  26-4-2019
 • Natuurlijk en schoon!

  Wij hebben door de jaren vele chemische en "natuurlijke" middelen geprobeerd, maar telkens met mindere resulttaten. Vorige lente hebben we met uw produkt alles ingespoten en we zijn nog steeds gelukkig met het tesultaat. Dank voor service en hulp met Exterior Solution. Jean Bongearts
  22-4-2019
 • Werkt echt!

  Eindelijk een middel dat werkt en makkelijk in gebruik is. Alles ziet er weer als niew uit.
  2-2-2019
 • Eerlijk product

  Een product dat echt werkt en vooral langdurig blijft werken! Wij zijn meer dan tevreden over Exterior Solution, en kunnen het iedereen aanraden. Plus de service en steun van de leverancier zijn wat ze beloven!
  15-9-2018
 • Geweldig!

  Wij gebruiken uw product nu voor het tweede jaar en zijn uitermaye tevreden. Geweldig de werking van uw enzymen!
  16-8-2018
 • Prima spul !

  Na twee dagen al was er weinig meer over van de groene aanslag op de monumentale molenbalken die aan de fietspad De Halve Zolen Lijn te Waspik liggen ! Prima spul !
  18-7-2018
 • Terras verrassend schoon

  Jammergenoeg was ik door omstandigheden niet thuis bij de bezorging. Vond wel een aardig en persoonlijk briefje bij de bestelling. Zeer vervuild en groen klinkertekens en een houten sidetable bespoten met de bijgekochte drukspuit. Ik begreep dat in deze staat het wel een paar dagen zou duren voordat je resultaat zag. Resultaat viel me in 1e instantie toch tegen. Maar hoe langer het duurder, hoe lichter mn terras. En het mos verdween. En de sidetable lichtte op. Fantastisch spul, zonder overdrijven. En verbruik valt alleszins mee. Heb nog een laagje over om in het najaar preventief te spuiten op de tegels. Voor geduldige mensen met vertrouwen.
  17-7-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
1+ =