Klantenbeoordelingen

 • Natuurlijk en schoon!

  Wij hebben door de jaren vele chemische en "natuurlijke" middelen geprobeerd, maar telkens met mindere resulttaten. Vorige lente hebben we met uw produkt alles ingespoten en we zijn nog steeds gelukkig met het tesultaat. Dank voor service en hulp met Exterior Solution. Jean Bongearts
  22-4-2019
 • Werkt echt!

  Eindelijk een middel dat werkt en makkelijk in gebruik is. Alles ziet er weer als niew uit.
  2-2-2019
 • Eerlijk product

  Een product dat echt werkt en vooral langdurig blijft werken! Wij zijn meer dan tevreden over Exterior Solution, en kunnen het iedereen aanraden. Plus de service en steun van de leverancier zijn wat ze beloven!
  15-9-2018
 • Geweldig!

  Wij gebruiken uw product nu voor het tweede jaar en zijn uitermaye tevreden. Geweldig de werking van uw enzymen!
  16-8-2018
 • Prima spul !

  Na twee dagen al was er weinig meer over van de groene aanslag op de monumentale molenbalken die aan de fietspad De Halve Zolen Lijn te Waspik liggen ! Prima spul !
  18-7-2018
 • Terras verrassend schoon

  Jammergenoeg was ik door omstandigheden niet thuis bij de bezorging. Vond wel een aardig en persoonlijk briefje bij de bestelling. Zeer vervuild en groen klinkertekens en een houten sidetable bespoten met de bijgekochte drukspuit. Ik begreep dat in deze staat het wel een paar dagen zou duren voordat je resultaat zag. Resultaat viel me in 1e instantie toch tegen. Maar hoe langer het duurder, hoe lichter mn terras. En het mos verdween. En de sidetable lichtte op. Fantastisch spul, zonder overdrijven. En verbruik valt alleszins mee. Heb nog een laagje over om in het najaar preventief te spuiten op de tegels. Voor geduldige mensen met vertrouwen.
  17-7-2018
 • Geweldig spul

  Wij hebben al veel geprobeed door de jaren heen maar eigenlijk werkte er niets. Van goedkoop to duur alles werkte een beetje of zelfs helemasl niet. Nu hebben we door vrienden jullie gevonden en zijn zeer tevreden!
  21-5-2018
 • Echte service

  Dank jullie voor de service en uitleg bin levering. Geen haastwerk masr klantgericht! Uw pruduct werkt geweldig!
  23-4-2018
 • Geweldige service van een top product.

  Nadat wij eerst een proefballon flacon geprobeerd hebben en tot onze verbazing versteld stonden wat wij er allemaal me schoon konden maken, hebben wij opnieuw besteld. Levering door de leverancier netjes op afgesproken tijd, en goede uitleg voor onze vervolg schoonmaak. Nu mag het voorjaar aanvangen. Alle mossen en algen zijn van de gladde vlonders. Onze schutting mooi schoon en zelfs de onderkant van onze sloep is weer tip ofschoon. Veel succes met jullie product!
  12-4-2018
 • echt schoon

  Daar we reeds allerminst producten met el beloften hebben geprobeerd nu een liter getest van jullie. We zijn echt versteld hoe makkelijk dit werkte. We bestellen snel weer, maar dan voor de hele tuin. p.s. dank voor alleuitleg en service!
  23-3-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *