Klantenbeoordelingen

 • Geweldige service van een top product.

  Nadat wij eerst een proefballon flacon geprobeerd hebben en tot onze verbazing versteld stonden wat wij er allemaal me schoon konden maken, hebben wij opnieuw besteld. Levering door de leverancier netjes op afgesproken tijd, en goede uitleg voor onze vervolg schoonmaak. Nu mag het voorjaar aanvangen. Alle mossen en algen zijn van de gladde vlonders. Onze schutting mooi schoon en zelfs de onderkant van onze sloep is weer tip ofschoon. Veel succes met jullie product!
  12-4-2018
 • echt schoon

  Daar we reeds allerminst producten met el beloften hebben geprobeerd nu een liter getest van jullie. We zijn echt versteld hoe makkelijk dit werkte. We bestellen snel weer, maar dan voor de hele tuin. p.s. dank voor alleuitleg en service!
  23-3-2018
 • top product

  Sta nog steeds versteld van de werking van dit product. Vorig jaar alles puur en onverdund ingespoten en alles blijft perfect schoon en vrij van alg. Moet wel bekennen dat ik nooit verdun. Normaal moet ik elk voorjaar flink aan de schrob met alles mogelijke en nu kan ik gewoon relaxed het voorjaar in.
  20-3-2018
 • Levering en service

  Persoonlijke levering met een goede uitleg wat ons zeer geholpen heeft. Daarna was de " behandeling" van onze super glade hardsteenen terassen een peule schil. Met een uitmuntend resultaat. Dank voor deze manier van klantvriendelijkheid!
  8-3-2018
 • Meer dan tevreden.

  Heb jullie product deze winter gebruikt en ik sta er echt van te kijken hoe hoed het werkt. Ik.kan dit eenieder aanraden
  5-3-2018
 • Nog schoon

  Vorig voorjaar hebben wij dit product via jullie webshop besteld. En nu na een winter zijn we nog steeds blij met ons mooie schoone terras, de klinkers liggen er nog steeds mooi schoon bij. Jammer dat we hier geen foto's kunnen bijvoegen. Een echte aanrader jullie product!
  4-3-2018
 • Super advies

  Na door een vriend van me op dit product te zijn gekommen en van hem een lieter mee naar Texel te hebben genomen en getest, onder de indruk van dit middel. Service en advies van leverancier zijn van hoog niveau door levering aan de deur. Altijd advies en je kan alle vragen kwijt bij levering. Ik dank mijn vriend voor dit product en zal als de temperaturen omhoog gaan zeker bestellen Roel.
  2-3-2018
 • Heel tevreden

  Vorig jaar voor het eerst dit product gebruikt en onze bankarai vlonders zijn nog immer mooi schoon en vooral niet glad. Kan het een ieder aanraden.
  24-1-2018
 • Top spul

  Heb afgelopen jaren diverse middeltjes gebruikt. Echt veel. Niets werkte naar behoren. Via Google op deze site terecht gekomen.1 liter als proef gekocht. Snel geleverd gekregen. Omdat ik sceptisch was, niet gaan verdunnen maar op 2 terrastegels puur spul gespoten. Nu een dag later, tegels zien er als nieuw uit. Binnenkort met verdunnen eens proberen. Jammer dat je geen foto's kan uploaden, maar t werkt echt goed dit spul. Dikke ja voor mij en zal t iedereen aanbevelen.
  14-1-2018
 • Advies bij levering

  Dit maak je niet veel meer mee dat een webshop zelf de levering voorziet. Wij vonden dit zeer prettig en het extra persoonlijk advies was zeer welkom. Dank jullie wel.
  12-1-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *